Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Laos

Продаје се некретнина у Лаосу

Лаос је земља југоисточне Азије која је прешла реку Меконг и позната је по каменитом територију, француској колонијалној архитектури, племенским насељима на брдима и будистичким манастирима. Виентиане је главни град и у њему се налази споменик Тој Луанг-и, где реликвијар садржи оно што се верује да је стернум Буде. Границе север са Кином, исток са Вијетнамом, југ с Камбоџом, запад са Тајландом, а северозапад с Бурмом.

У земљи је дошло до многих промена, од којих су многе биле позитивне. Спољна улагања видно побољшавају животни стандард и влада напредује у побољшању инфраструктуре.

Цене некретнина и трошкови живота у Лаосу су врло ниски. Цене станова у Виентиане крећу се од 1.000 до 4.000 долара по квадратном метру.

Иако странцима није дозвољено да поседују земљу у Лаосу, број страних инвеститора из Кине, Вијетнама и Тајланда се у последњих неколико година непрестано повећава.

Становници Лаоса представљају само 40% купаца заинтересованих за куповину некретнина на продају у Лаосу, остали су странци, можда 20% Кинези, 10% Корејци, Вијетнамци и Западњаци.

Сада Виентиане и 12 економских зона доживљавају грађевински бес, подржан тридесетогодишњим економским растом и порастом страних инвестиција.

Већина зграда се дешава у економским зонама које је увела влада да би привукли и домаће и стране инвеститоре заинтересоване за куповину имовине на продају у Лаосу. На пример, у специјалној економској зони која се тренутно гради у кули кондоминијума ЛуангМарсцх 18. Друга два стамбена објекта са 45 спратова предвиђена су за изградњу у специфичној економској зони Тхакхек у оквиру пројекта ТхакхаекДреамворлдЦити.

Очекује се да ће потражња за некретнинама за продају у Лаосу наставити да расте током наредних неколико година, усред снажног економског раста и сталног прилива директних страних инвестиција у земљу

  •  
    Селим се у Лаос. Исељеници и живе у Лаосу

        Постоје циљеви који се, а приори, одбацују, јер су мало познати или једноставно због недостатка адекватних информација. Па, ми у Реалигру смо овде због овога. Као што сте до сада схватили, ми увек желимо да нашим читаоцима пружимо прилику да сазнају и нађу различите алтернативе и, изнад св ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 5177

Prodaja Трособан стан, Laos, Vientiane Capital, Vientiane, center

4,494,088.66RSD
Prodaja
Трособан стан

150 m²
Година завршетка: 2010. Цијена: од 36200 евра. Квадратни метри: 36,2 до 150. Прави рај од 240 различитих стилова и различитих величина студија, апартм...
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB